Meer resultaten voor aftrekbaar

 
aftrekbaar
Gemengde kosten in vrije ruimte WKR beperkt aftrekbaar?
Als u als werkgever zaken vergoedt u betaalt de kosten van bijvoorbeeld een laptop voor uw werknemer en verstrekt u koopt het goed en geeft de laptop aan uw werknemer aan uw personeel, zijn deze kosten voor u in beginsel aftrekbaar van de winst.
Zijn autokosten aftrekbaar van de winst van mijn onderneming?
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: aftrekbaar. aftr e kbaar bijvoeglijk naamwoord 1 voor aftrek 1 in aanmerking komend: fiscaal aftrekbaar. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
Zijn de premies of koopsom voor een lijfrenteverzekering aftrekbaar? Judex.
Toggle menu Home. Home Rechtsgebied Werk ontslag Pensioen Artikelen Zijn de premies of koopsom voor een lijfrenteverzekering aftrekbaar? Zijn de premies of koopsom voor een lijfrenteverzekering aftrekbaar? De premie of koopsom voor een lijfrenteverzekering is alleen fiscaal aftrekbaar als u een zogenaamd pensioentekort heeft.
Zorgkosten aftrekbaar: welke zorgkosten zijn aftrekbaar - Univé.
Zorgkosten: aftrekbaar of niet? Volgens de Nederlandse wetgeving zijn bepaalde zorgkosten aftrekbaar bij uw belastingaangifte, maar andere niet. Hoe dat precies zit, daarover vertelt Univé u graag meer, zodat u weet welke ziektekosten u wel en niet kunt opgeven op uw aangifte.
Welke kosten zijn niet aftrekbaar voor de erfbelasting? Fiscount.
Daarbij moet worden opgemerkt dat er voor de erfbelasting specifieke waarderingsnormen gelden zoals bijvoorbeeld de WOZ-waarde bij woningen. Maar welke kosten zijn nu precies aftrekbaar voor de erfbelasting? De Successiewet is daar heel duidelijk over: alleen de schulden die op het moment van overlijden al bestonden, zijn aftrekbaar.
Welke kosten zijn aftrekbaar? - ZZP Servicedesk.
Alleen dan worden ze als aftrekpost geaccepteerd door de Belastingdienst. Een deel van deze kosten is volledig aftrekbaar en een deel gedeeltelijk aftrekbaar of tot een drempelbedrag. Daarom raden we aan om de zakelijke kosten in jouw administratie te splitsen: kosten die voor 100 aftrekbaar zijn, kosten waarvoor een drempel geldt en kosten die niet aftrekbaar zijn.
AOV aftrekbaar? Voorwaarden en regels Allianz.
Bereken uw premie. Is een AOV aftrekbaar voor de belasting? De premie die u betaalt voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering AOV, is aftrekbaar voor de belasting. De Belastingdienst maakt daarbij wel onderscheid tussen ondernemers en dgas directeur-grootaandeelhouders. We zetten de regels hieronder op een rij.
Aftrekposten: belasting besparen Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Je hebt dan maar 1 keer te maken met de drempel. Vrijgestelde schenkingen zijn niet aftrekbaar. Let op: we krijgen vaak de vraag of vrijgestelde schenkingen aan bijvoorbeeld je kinderen aftrekbaar zijn in de aangifte inkomstenbelasting. Dat zijn ze niet.
Tandartskosten 2021 fiscaal aftrekbaar Tandartspraktijk.
Wordt u bijvoorbeeld behandeld in een ziekenhuis, dan valt hiervan 385 euro onder het verplicht eigen risico en dat deel is niet aftrekbaar. Wat is nog meer niet aan specifieke zorgkosten aftrekbaar in 2021? Niet meer aftrekbaar voor de inkomstenbelasting zijn verder de volgende zorgkosten.:

Contacteer ons